• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Agnes - Woensdag 8 Mei 2023

      Aanhangwagendirect FD Gazelle

      Wij hebben het fantastische nieuws ontvangen dat AanhangwagenDirect.nl wederom is uitgeroepen tot FD Gazelle! Dit betekent dat we behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards, georganiseerd door het Financieel Dagblad, worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die uitblinken in omzetgroei, personeelsgroei en winstgevendheid. Vanaf 2020 zijn wij elk jaar genomineeerd geweest bij FD Gazelle awards. In 2022 behaalden we zelfs een bronzen plaats in Regio Noord! In 2024 zijn we voor het eerst ook erkend als FD Gazelle Internationaal, door een sterke groei in Duitsland en Frankrijk.

       

      Op het podium in 2022! 

      In de top 3 eindigen van snelst groeiende bedrijven uit het Noorden is een moment om stil bij te staan. Wij zijn in 2022 verkozen tot winnaar van de FD Gazellen Award brons in de categorie middelgrote bedrijven voor de regio Noord Nederland. Dit is een erkenning van ons harde werk en inzet om onze klanten onderdelen en complete aanhangwagens aan te bieden tegen concurrerende prijzen. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze klanten en zullen ons blijven inzetten voor de groei van ons aanbod en verdere verbetering van onze diensten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

       

       

       

      FD Gazelle Internationaal 2024

      Naast de normale FD Gazellen Awards wordt sinds kort ook de FD Gazelle International uitgereikt voor snel groeiende bedrijven gevestigd in Nederland, die in het buitenland een snelle groei doormaken. Door onze groei in Duitsland en Frankrijk zijn wij in 2024 voor het eerst genomineerd voor deze prijs! Dit is een geweldige erkenning van onze internationale expansie en de inspanningen die ons team dagelijks levert.

       

       

       

      Groei en Ambitie

      Het ontvangen van deze erkenning sluit naadloos aan bij onze groeiambities en de gezonde financiële situatie van AanhangwagenDirect.nl. Onze verhuizing naar een groter pand met meer opslagruimte heeft ons in staat gesteld de logistieke processen te optimaliseren en de levertijden te versnellen. We hebben inmiddels meer dan 5000 verschillende onderdelen beschikbaar en focussen op optimalisatie en verdere groei in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

       

      Daarnaast zorgen we voor voortdurende optimalisatie in ons magazijn door bijvoorbeeld het toevoegen van een geavanceerd orderpicksysteem en efficiënte goederenontvangstverwerking. Ook richten we ons op duurzaamheid in al onze bedrijfsprocessen, om zo bij te dragen aan een betere toekomst. Onze voortdurende groei bewijst dat klanten het bestelgemak, de persoonlijke service en de professionaliteit van onze medewerkers waarderen. 

       

      Wil je meer over ons te weten komen? Bekijk onze over ons pagina!

       

       

      Bedankt!

      We willen graag onze klanten, leveranciers, medewerkers en alle andere betrokkenen bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij jullie vertrouwen hebben we deze successen kunnen behalen. We gaan door met het verbeteren van onze diensten om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

       

      Met dankbare groet,

      Team AanhangwagenDirect.nl

      • merin eggink

        Geplaatst op woensdag 11 november 2020 18:46

        Hallo Bouma,

        Fijn dat het al zo vertrouwd voelt voor je ;) Maar tot vorig weekend zaten wij gevestigd op de Kimslede en zijn dus pas sinds deze week gevestigd op de pompmakker 3 !

      Toon meer

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking